Gearriveerd - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Ditte Steur - WaarBenJij.nu Gearriveerd - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Ditte Steur - WaarBenJij.nu

Gearriveerd

Door: Ditte

Blijf op de hoogte en volg Ditte

23 November 2007 | Singapore, Singapore

Hey hallo,
Nou ben om 6 uur geland. Was een rustige vlucht. Singapore airport is echt onwijs groot. Ga om half 10 ff een kamer boeken voor 6 uurtjes om effe te slapen en douchen want mijn volgende vlucht gaat pas over nu 12 uur dus heb nog ff te gaan. Ben helemaal niet gaar gelukkig. Zat in het vliegtuig naast een Aussie en op Singapore kwam ik er weer een tegen. Gezellige mensen. Als je reist zijn de mensen echt anders dan als je ze zo tegen komt. Veel opener gewoon anders. Leuker is denk het goeie woord. Moet zeggen dat ik trouwens bij het afscheid met Odette toch nog ff een behoorlijke brok in mijn keel had en zeker nog een aantal tranen in het vliegtuig gelaten heb. Waarom?? Denk toch dat het voor mij een behoorlijke overwinning is om zo'n reis helemaal alleen te maken maar achteraf, is het zo leuk en geweldig en makkelijker dan ik dacht. Nou nog een paar uurtjes en dan land ik op Christchurch. En weet je ik ben dit nu aan het typen met gratis internet dat bieden ze hier dus. Zat winkels dus kan nog voor half 10 ff naar hartelust shoppen. hihihi. Nou mensen ik ga erweer vandoor ik houd jullie op de hoogte.
heel veel liefs en een dikke kus.xxx

• 23 November 2007 - 19:22

Hans En Karin:

Nog een gezellige reis verder. Niet te veel shoppen, dat moet je allemaal maar meezeulen. Nog veel plezier.
    Groetjes en kus, Karin en Hans