Bijzonder
Door: Ditte
Blijf op de hoogte en volg Ditte
04 December 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington
men ik ben gebroken tis echt een klim omhoog valt wel mee maar naar beneden is echt een benen breker. Maar ik heb het gehaald was alleen jammer dat we regen hadden nou ja regen mieser weer. Ik heb helaas lang niet zulke mooie foto's als jij Ray maar dit was het zeker waard. Helaas is de Guiding Gide samen gegaan dus was een hele bus vol met mensen. Die in 5 groepen verdeeld werden wij zaten in de 2de dus hebben ook meer gezien. Een Cave die ze gisteren net ontdekt hadden dus daar zijn we ingeklomen heb wat foto's gemaakt. Het hoogtepunt was op de terugweg dat Go ontzettend moest plassen en gewoon in het open ging zitten. Er zaten nog 2 Nederlanders bij ons in de groep en hebben de grootste lol gehad. Het jammere is dat de zon ging schijnen toen we op onze terugweg zaten. Twee hele irritante chillenen hielden iedere keer de groep op om bij iedere zucht een foto te maken de guide was het zat en liet ze achter haar aan lopen en op het laatst gaf ze nog een uitbrander naar hun omdat ze niet de touwen die er waren vasthielden. Heb me gelukkig niet opengehaald iemand in groep 1 had een behoorlijke schaaf op zijn knie dus die gaat een zweer tegemoet. Op het hoogste punt waren we behoorlijk nat geregend en had ik het koud en verlangde ik naar mijn hete douche. Welke ik zo ga nemen. Go heeft een massage geboekt voor een uurtje dus ik ga lekker douchen en ff op bed liggen. Wat we verder gaan doen is ja we hebben nog maar 4 dagen hier op dit eiland op de 8ste moeten we de auto inleveren in picton dus willen morgen doorrijden naar punakaki. Wel uiteraard stoppen bij de Jade want daarom heb ik nergens anders nog een hanger gekocht omdat ik dat hier wil doen. En Albel Tasman gaan we ook nog doen en dan het Noorder Eiland.
Lieve mensen ik verlang nu naar een zeer hete douche en ook een massage maar ja die denk ik er maar bij hahahaha.
tot horens
xxxxxx
04 December 2007 - 05:18
Ray:
Jammer dat t weer tegen zat, .. hoort er ook bij. Ik had zon en dan komen de kleuren er idd heel sterk uit. Maar goed, daarvoor hebben wij toen ook 5 a 6 dagen gewacht, wij hadden die luxe. Same met Tongariro crossing, ... ook de eerste weken dak in NZ was moeten overslaan. Pas aant einde vd reis hebben we die gedaan, na 2 dagen wachten. Je bent een ervaring rijker :)
Abel Tasman, ... ik ben naar Nelson geweest en daar aantal dagen gezeten maar ook links v t Nat. Park in t plaatsje Pohara. Daar kom je eigenlijk alleen maar als je vervoer hebt. Nelson is de toeristische aanpak. Als je de rust wilt en toch alles willen doen en zien, ... is edze kant v t park een aanrader.
Nu is Abel Tasman DE plek voor t kanovaren. Ik heb t niet gedaan maar mocht je dit wel willen doen, moet je ff goed kijken vanaf waar dat t beste is om te doen. Nelson of Pohara. Ik weet dat via Nelson er bussen gaan maar geen idee of die ook gaan vanaf Pohara. Moet je bij Tourist info navragen.
Enjoy!