Pancake Rocks - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Ditte Steur - WaarBenJij.nu Pancake Rocks - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Ditte Steur - WaarBenJij.nu

Pancake Rocks

Door: Ditte

Blijf op de hoogte en volg Ditte

06 December 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

Ola,

Gisteren hebben Go en ik een duo bad gedaan ieder zijn eigen bad in de buitenlucht. Uit de kraan kwam alleen heet water en de hostel eigenaar had gezegd buiten het hutje kan je koud water pakken maar heb je niet nodig. Nou we waren ready om in bad te duiken maar doken er net zo snel weer uit bloedheet. Dus Go in de blote kont naar buiten tot wel 4 keer om de gieter te vullen met koud water. We hebben ons een deuk gelachen. Maar uiteindelijk was het een heerlijk bad. Geimproviceerd maar heerlijk. Daarna in ons stapelbedje gedoken. Men wat een kl.... matrassen. Alle hostels hadden echt perfecte bedden maar deze was echt kl... heb bijna niet geslapen lag gewoon op een plank te slapen werd om de haverklap wakker. Ben ook behoorlijk gaar nu. Zeker nu het zonnetje hier heerlijk schijnt. We zijn vroeg op pad gegaan om nog naar Gorge te gaan om de kloven te bekijken. Was een 30 min rit en was wel bijzonder om het te zien. daarna nog ff foto's maken op het strand en door naar Punakaiki. Was dichterbij dan we verwacht hadden maar het uitzicht onderweg was echt waanzinnig. weer heerlijk genoten van het uitzicht. Voordat we daadwerkelijk aankwamen zijn we gestopt bij een horse tracking tent want Go wilde nog een keertje paardrijden. Nou ik niet ik wilde met de dolfijnen zwemmen. Dus Go had alles geregeld en zijn doorgereden naar ons hostel aan ZEE weer een eigen huisje echt prachtig uitzicht. Enne zwemmen met de dolfijnen zit er niet in want de zee is te ruig. BOEHOE. Nou dan niet. We hebben gewandeld op de pancake waar Punakaiki bekend om staat. Dit zijn rotsformaties in de vorm je raad het al pannekoeken. Bijzonder omdat te zien. Nou is Go paardrijden en ik ga zo heerlijk genieten op het strand. Ze vertelde ons dat ze hier ook een supermarkt hadden nou tis nog kleiner dan een camping winkeltje. Tis mijn dag voor corvee dus uiteten hahahahah. Lekker makkelijk. Nou lieve mensen gaat heerlijk relaxen en tot schrijfs. xxxxx

• 06 December 2007 - 05:37

:):

Ja, had ik dus ook haha, ... we zochten naar een supermarkt en reden letter door Punakaiki heen, ... er was gewoon niks :) Supermarkt is bij Tourist info bij de Pancakes :)

En ja, .. deze omgeving isgewoon geweldig mooi voor wandelingen. Recht door de 'jungle', valley and rivers.

Enjoy!